Autentificare sindicalisti

Remember Me


Smart Blog
Clarificari Pensionari si Concediu de crestere copil

In cadrul Adunarii Generale anuale a Sindicatului ACADEMICA al cadrelor didactice, al cercetatorilor si al personalului TESA din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti din data de 08.12.2014, ora 10 s-a hotarat ca pensionarii care doresc sa faca parte din Sindicatul Academica ASE sa poata cotiza 1% din pensie pana la sfarsitul fiecarei luni:

- Platind prin ordin de plata in contul Academica A.S.E. - BRD, IBAN: RO68BRDE410SV21861284100 specificand  ca suma reprezinta cotizatia pentru luna x. Se poate plati si pe mai multe luni odata specificand in ordinul de plata lunile pentru care plateste cotizatia.

- Copia dupa cuponul de pensie (la inscriere)

- Copia de pe ordinul de plata poate fi transmisa pe email la adresa academica[at]ase[dot]ro

In atentia doamnelor, care revin din activitate dupa concediul de crestere copil, trebuie sa faca o noua cerere de înscriere în sindicat. Pe perioada de concediu crestere copil se iese din programul Revisal, deoarece nu mai sunteti platite de ASE si nu vi se mai opresc bani de cotizatie. Conform statutului dupa neplata a 3 luni de cotizatie nu mai sunteti membrii de sindicat.

Tichetele cadou se dau membrilor de sindicat care au plătit minim 6 luni cotizația pentru sindicat.

Intrebari si comentarii se poate face doar aici. Avem rugamintea sa va creati cont si sa va autentificati pentru a putea transmite intrebarile si comentariile dvs. Validarea conturilor se realizeaza manual.

 

 

 

By: Reprezentant/CD Nisioiu Codrin On Tuesday, 08 December 2015 Comment Comments( 0 ) Hits Views(26268)
Comments(0)
 
Valid XHTML and CSS.